Om Ideal Workwear

Min resa med Ideal Workwear började år 2018 med en passion för att erbjuda det allra bästa inom arbetskläder och skor i Kanada och USA. Redan från början var fokuset klart - enbart erbjuda Björnkläders produkter som utmärkte sig för sin överlägsna kvalitet och hållbarhet. Kundresponsen var överväldigande positiv, och många uppskattade verkligen skillnaden mellan våra produkter och de som konkurrerade på den nordamerikanska marknaden.

Men, som det ibland sker i företagsvärlden, mötte jag utmaningar som krävde att jag stängde verksamheten efter tre framgångsrika år. Det var en svår tid, eftersom min huvudleverantör i Nordamerika valde att lägga ner sin verksamhet, vilket gjorde det omöjligt att fortsätta på samma sätt.

Men tiden har gått och nu är det 2023 - Ideal Workwear är tillbaka, och starkare än någonsin. Jag tog det intressanta steget att förena Ideal Workwear med Yrkesgarderoben och Yrkesspecialisten och skapade en omfattande e-handelsplattform för högkvalitativa arbetskläder. Det är en ny era för Ideal Workwear, och jag är stolt över att kunna erbjuda dig ännu bättre produkter och service.

Nu, när vi går framåt, har jag investerat i att hålla en stor mängd olika produkter i lager för att förkorta leveranstiden och säkra vår leveranskedja. Att ha kontroll över hela processen gör att jag kan erbjuda dig den snabbaste och mest pålitliga servicen möjligt.

Ideal Workwear är en del av mitt företag Middle Earth Consulting AB, ett företag registrerat i Stockholm, Sverige. 

Så, välkommen till det nya och förbättrade Ideal Workwear - din partner för högkvalitativa arbetskläder och skor. Jag ser fram emot att fortsätta tjäna dig med passion och engagemang för dina arbetsklädselbehov.