Retur och reklamation

Jag stolt över att erbjuda högkvalitativa arbetskläder och arbetsskor till mina kunder. Jag strävar alltid efter att leverera produkter som uppfyller dina krav och förväntningar. Om du av någon anledning behöver returnera en produkt eller göra en reklamation, läs igenom min policy nedan.

Returer: Om du inte är nöjd med din beställning från Idealworkwear.com kan du göra en retur inom 14 dagar från inköpsdatumet. Returen bör ske i originalförpackningen och produkten ska vara i nyskick. Vid retur står du som kund för fraktkostnaden.

Reklamationer: Om en produkt du har köpt från Idealworkwear.com inte uppfyller dina krav eller förväntningar kan du göra en reklamation inom 3 månader från inköpsdatumet. Jag förbehåller mig rätten att utvärdera produkten och bedöma om reklamationen är giltig. Vid godkänd reklamation har du som kund rätt att välja om du vill ha en ny produkt, en reparation eller återbetalning.

Garanti: Jag erbjuder en garanti på mina produkter, förutsatt att de används enligt tillverkarens rekommendationer. Garantin gäller under en tidsperiod på 1 år från inköpsdatumet och täcker material- och tillverkningsfel. Skador på grund av normalt slitage omfattas inte av garantin.

Kontakta mig:  Om du behöver göra en retur eller reklamation, vänligen kontakta min kundtjänst på info@idealworkwear.com. Jag hjälper dig gärna med din fråga eller begäran och strävar alltid efter att hitta en lösning som passar dig som kund.